100 milliót az ertéelnek !!!

A közelmúlt egyik esti riportműsorában, egy politikusnak látszó ifjú titán javasolta, hogy az RTL-klubot 100 millió forint büntetéssel sújtsák, a műsoraiban látható gyerekromboló és erkölcsileg megkérdőjelezhető szerkesztési elveik miatt. A nézőket is erre biztatta, meg, hogy jelentsék föl minél többen ezt az erkölcsi  fertőt jelentő ertéelklubot. Mivelhogy műsoraikban sok a meztelenség, meg a pornográfiára hajazó műsor. (a pontos szavakra nem emlékszem, de a lényeg kb így hangzott).image
Zseniálisan egyszerű ötletemet íme közreadom, ahogy azt Madách vázolta tömören: “ Megtestesült az örökös nagy eszme, igen. A gép forog, az alkotó pihen…”Nyugodtan hátradőlhetek, a hálát utódaimnak kérem kinyilvánítani. Tehát a gondokat örömre változtatni egyszerű.
Az ifjú “politikuscsemetének” – nyilván kevéske élettapasztalata okán - nem juthatott eszébe mindez, de éppen ezért, és állampolgári hűségem, közéleti aktivitásom késztetése okán kiegészítem,nem volt teljes a javaslat !!! Mert súlyosan sérelmes az Egyetemes Emberi Kultúra című, jobbára EURÓPAI ÉRTÉKEKRE nézve. Gondoljuk csak el, hogy micsoda erkölcsi fertőt kell elszenvedni gyerekeinknek, ha például elvisszük OLASZORSZÁGBA. Ottan is a katolicizmus fellegvárába, a VATIKÁNBA. A világ műkincseinek becslések szerint kb 40 %-a a Vatikáni múzeumokban van felhalmozva. Az ókori szoborgyűjtemény is híresen gazdag. Alig hogy belépünk, már az előcsarnokban mellbe vág egy háromalakos szoborcsoport, ahol egy apa és két fia, (anyaszült meztelenül) küzd egy hatalmas kígyóval. Ha beljebb megyünk a DISZKOSZVETŐ (meztelen) szobra, majd akárhova nézünk emberi testek, (jobbára meztelenül) virítanak, simára csiszolt imagemárványtestek vonaglanak, szinte azt sem tudjuk, merre nézzünk.
Az Olasz múzeumokban (nota bene másutt is) látható képeken a női nemet is duzzadó keblek, hatalmas tomporok képviselik, és mindenféle helyzetekben ábrázolt szituációk látványa ijeszti az ártatlan, főleg a kisgyerekkel utazó turistákat. A MILÓI VÉNUSZ, meg hasonló szobrok meztelenségei, hát nem semmi, ugyebár? Azonban ez még nulla, ahhoz képest, amit a SIXTUS- kápolna freskóin láthat a világ minden tájáról ide seregimagelett bámészkodóhad. A mennyezeti freskón ÁDÁM-(kosztümben), ÉVA  anyánk is teljes, frissen megszületett ártatlanságában (és természetesen pucéran). Ha az oltárképet nézzük, ott is alíg takart testeket, legfeljebb némi lepedővel betekert, vagy ágyékkötős  ábrázolásokat láthatunk. Ne csodálkozzunk, hogy egy jóérzésű pápa a meztelenségeket lemázoltatta, (amit aztán egy másik pápa levakartatott, szép kis kolléga?!image).
Szóval itt is elkelne ez a  KDNP színeiben buzgólkodó szép szál magyar fiatalember, hiszen az ifjúság erkölcsei alighanem itt – a VATIKÁNBAN - vannak a legnagyobb veszélyben. Egy példaértékű megmozdulást hozok fel illusztrációnak. Amikor FIRENZÉBEN egy Savonarola nevű szerzetes került vezető szerepbe, azonnal felkavarta az erkölcsileg elposványosodott várost azzal, hogy a műkincseket összehordatta a város főterére és meggyújtották a hatalmas máglyát. A hiúság vására elhamvadt , és ezzel a fiatalság – azemberek - erkölcseit sikerült jól megvédeni. image
Ha mindezt kivetítenénk hazai – úgynevezett műkincs - állapotainkra, volna mit meggyújtani, például Pécsen a Széchenyi-téren. Izgalmas látvány és élmény lenne. Aki nem  vinné el határidőre meztelen, vagy erkölcstelen képeit, hogy elhamvadjanak, mint Firenzében, azzal a törvényi szigor végezne.
És itt jön be a zseniálisan egyszerű ESZME: Mindezt az erkölcs fertőben dagonyázó tohuvabohut ki lehetne használni MUNKAHELYTEREMTŐ  beruházásokra is. Csak varrógépeket kellene venni, amiken nők seregei varrnának BUGYIKAT, MELLTARTÓKAT, ÁGYÉKKÖTŐKET a meztelen szobrokra. Ugye milyen egyszerűen csinálható 1 000 000 MUNKAHELY . helyett – legalábbA hit védelmében_A_Nemzeti_Egyuttmukodes_Nyilatkozata_Schmitt_(3)is néhányszáz(ezer?) A dzsidipit megdobná, meg egyéb mellett a HITELMINŐSÍTŐKET  is meggyőzné az itteni szellemi tartalékokról, agykapacitásról ??!! Szóval a várható FELLENDÜLÉS megkezdődhetne. Azt, hogy mi lesz, ha elfogynak a felöltöztetésre váró szobrok, könnyen át lehetne hidalni. A szobrászok újakat faragnának, persze MEZTELENEKET.
A büntetéseket meg határozottabban osztogatnánk, hogy elrettentő hatásuk alatt görnyedve, megálljon az erkölcsök lábbal tiprása. A züllött, vallástalan tömeget minden Vasárnap misére, vagy  017istentiszteletre terelnénk, hogy tanulják meg: Magyarországon a nép nem ateista, vagy liberális SZABADGONDOLKODÓ államban él, hanem egy “felajánlott” (tehát egyirányba elkötelezett, hogy melyik az az irány, nem lehet kétséges), országban, államilag garantált, vallásos közegben. Ahol az állam vezetői a körmeneten elől mennek, hiszen ott a természetes helyük. Azt hiszem, hogy van sok dolga az újonnan megszületett médiahatóságnak, hogy üdvös szigorral hozza rendbe az előző 20 év (….) kormányainak súlyos mulasztásait. Legalábbis a média – és az erkölcsök -  terén. Aztán jöhet a többi nyikhaj, meg ballibnek álcázott ellenzéki.Ha nem állnak be a sorba,majd megkapják a magukét, aztán  … “a többi néma csend!” !!!

Címkék: