Higgyek a szememnek/fülemnek? Mit parancsol az EU?

Az EU-ra fogta a megszorításokat Selmeczi

2013. május 25., Szerző: MTI

Címkék: EU; Selmeczi Gabriella; reklámadó;

kinyomtatomKinyomtatomElküldömElküldöm

Twitter

Nehogy félreértelmezzük! A reklámok megadóztatása és a magyar családok sarcolása az két pár csizma. Ha a 2013 május 17-i (péntek reggeli) 180 percben hallgatott Orbán interjút és az aznapi – helybeli - sajtót egymás után nézem/hallgatom furcsa érzésem lesz.

Most akkor kinek, vagy minek higgyem az észosztást? Ha a fogyatékos gyerekeket nevelő szülők egy részétől  elveendő juttatást nézem, valami nem stimmel. Az a gaz Eu már megint csak kopasztaná a szegény magyarokat.Ráadásul kiket? Hát most pont a beteg gyerekeket. De szerencsére legfelsőbb helyről VALAKI  üzeni, hogy NEM NEM SOHA!! Nem engedhetem P1110579népemet sarcolni! Nem és nem! Én magam állok elébe! Életemet és véremet, (de zabot,- támogatást -  azt nem adunk)!Mellesleg jó lenne már látni egy ilyen dokumentumot, amit az Eu küldött. Túl sokszor csaptak be “hivatalosan”. Most már csak azt hiszem, amit látok! (D.O.)

Az Európai Unió követeli megszorítások bevezetését - ezzel magyarázta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szombaton az esetleges reklámadót. Azt mondja, valahonnan pénzt kell előállítani.

Az EU igazságtalanul bánik Magyarországgal, azt követeli a túlzottdeficit-eljárás megszüntetése érdekében, hogy megszorításokat vezessen be a magyar kabinet, a kormány és a Fidesz azonban nem hajlandó megszorításoknak kitenni a családokat, "ezért valahonnan pénzt kell előállítani, az Európai Unió kérésére" - mondta sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella.

A kormánypárt szóvivője ezt Burány Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő szavaira reagálva közölte. A szocialista politikus szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, a reklámadó bevezetésével a kormány célja az, hogy térdre kényszerítse azokat a médiumokat, amelyek nem állnak 100 százalékig a Fidesz ellenőrzése alatt.

Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott, az Európai Unió "ha a feje tetejére áll is", a kormány akkor sem fog a magyar családoktól több adót behajtani. …..

http://hvg.hu/gazdasag/20130525_reklamado_selmeczi

P1110578P1110577P1110575

Címkék: , , ,