Már megint megvédenek, megvédenek, megvédenek…..érseki szinten!

Néhány gondolat közismert pedofilokról

-W-
Twitter
2012.02.29.,
Cohn-Bendit pedofilozása régi vicc, de mégis lehet rajta ordítva röhögni: ha a katolikusok sütik el.
Mióta Magyarországot bántják Nyugaton, sokszor felmerült, hogy oda kéne már kommunikálniuk a jóknak is, nem ülhetünk ölbe tett kézzel, hanem be kell mutatnunk a magyar igazságot. Eddig úgy tűnik, hogy a jobboldal minden ilyen mozdulattal csak még mélyebbre kaparja magát a kakiban. Vajon egyszerűen csak ostobák? A külföldnek szánt szövegekkel is befelé játszanak? Megbénítja az agyukat a félelem?
Látványos példa volt erre a Fliegauf-bemutató megspammelése, suttyomban persze, odacsempészett papírokkal. Vagy a totál megháborodott osztrák nagykövet berzenkedése, aminek a vége az lett, hogy Szalai Annamáriának egyik bírálója sem ártott annyit, mint ez a lelkes védelmezője.
És végül befutott a veszprémi érsek, Márfi Gyula Amerikába címzett vitacikkével. A teljes liberális világösszeesküvés nem tudott volna összehozni ilyen alapos bemutatót a sötétség földjéről.PDVD_097
Márfi először kiáll a hatályos egyháztörvény mellett, ami az ő szűk csoportérdekei felől érthető, csak éppen az Egyesült Államokban ez alig érdekel valakit, különösen az az érvelés, hogy mi katolikusok hasznosak és karitatívak vagyunk, a többiek meg nem. Tudniillik ez elől menekültek azok, akikből Amerika lett.
Hogy milyen színvonalon szeretünk mi érvelni, azt csont nélkül demonstrálja azzal, hogy "az Európai Parlamentben egy közismert pedofil tanította móresre Orbán Viktort, az ötgyermekes családapát, akinek mind az öt gyermeke ugyanattól az asszonytól (a feleségétől) született". Ennél magasabb labdát aligha adhatott volna fel egy közismerten pedofil szervezet tisztviselője, főleg egy Amerikába küldött levélben, lévén hogy ott komplett egyházmegyék inge-gatyája ment rá a pedofilügyekre, és ez speciel Daniel Cohn-Benditről nem mondható el. Az a kényelmetlen érzés támad az emberben, hogy az egyház itt úgy viselkedik, mint a kárhozatos monopóliumok, és ha csak felmerül a pedofília gyanúja bárki másról, rohannak megvédeni a piacukat.
Iványi Gábort Magyarországon nem is metodista lelkészként, hanem nagyhangú politikusként ismerik - újságolja a főpap, megfeledkezve arról, hogy Iványit elsősorban onnan ismerjük, hogy ő keresztelt meg Orbán Viktor egyazon asszonytól született öt gyermekéből kettőt, amikor a kedves papa még nem tájékozódott a nagyobb felekezetek irányába. Valamint arról, hogy pont egy ilyen hűségnyilatkozatban tényleg csak egy sült hülye használná ütőkártyaként, hogy egy lelkész ne politizáljon.
---------------------------
(Nem tudom megállni, hogy itt ne jussanak eszembe a nagyon is politizáló papok: Ifjú Hegedűs Lóránt, a székely magyarságot megosztó (nagy)Tőkés László, Bábel Balázs kalocsai érsek,a többiről nem is beszélve. Mindenesetre ez a téma megér(ne) egy misét, hogy az egyoldalú vizeslepedőt ne már arra a szegény Iványira húzzák csak rá.) D.O. 
------------------------------
Márfi Gyula ezután tudatja, hogy itt Európában túl van adagolva a szabadság, ami méreg, különös tekintettel a vállalkozások szabadságára. Ez bizonyára értő fülekre talál a sikeres tervgazdaságot működtető Egyesült Államokban. Továbbá: itt a "kétezer éve idejétmúlt és életképtelennek bizonyult erkölcsöt hirdető modernek" uralkodnak.PDVD_125
Itt azért talán torpanjunk már meg egy pillanatra, atyám. Hát ha van életképtelennek bizonyult erkölcs, az például a katolikus szexuáletika, amit gyakorlatilag senki soha nem tartott be, ma pedig egyenesen szemberöhögi még Hoffmann Rózsa is. Némi önreflexió nem ártana, mielőtt ekkora pofával állunk neki az igehirdetésnek.
Végül, hogy kétség ne legyen, Gyula érsek felvillantja nedves vágyálmait, ahol a Szentlélek elhozza a keresztény Európát. És kivezet bennünket az ultraliberális diktatúrából, ahol szabadsággal mérgezik az embereket. Akkor aztán eljön a közismert pedofilok ideje, és móresre taníthatnak mindenkit, aki megtetszik nekik.
Attól tartok, a kormánynak megint nem sikerült barátokat szereznie odakint. És megint azért, mert az idebenti barátai ostobák, mint a tök.
Hozzászólások (17) , melyek közül a legfrissebbek:
Jakab Arpad 2012. 02 29., 21:03
- - nincs türelmem kinézni, ki cikk szerzője, talán -W-..., de hogy mi köze egy márfi nevű személy akármilyen minőségének ahhoz, hogy mit írt le. 2 meg 2 akkor is négy, ha egy anyagyilkos mondja. S ha valaki az anyagyilkos státusztól legmesszebb áll, az épp a katólikus egyház. Tehát el a kezekkel a ki írta ürügytől, beszéljünk a leírtakról, ami pedig nem egyéb mint az elmúlt 50+20 év legtömörebb, legtalálóbb leírása, sőt látlelete. Mi nem stimmel benne, kérdem én? 20 év óta az egyetlen méltó olvasnivaló!!!!
j 2012. 02 29., 21:00
- 1
royrogers Érdekes, lehet általánosítani, hogy az MSZP az mind volt MSZMP-s, a ballibek azok mind kommunisták, és zsidók, de a másik oldalon ez már derogál nektek.
Temper 2012. 02 29., 20:55
- 1
T. Péter Sasvári, az sajnos úgy van, hogy Márfi hivatkozik Cohn-Benditre, mint pedofilre, nem pedig a cikk írója állítja, hogy a katolikus egyház pedofil. És ha egy szervezetben szintén vannak pedofilek, akkor annak a szervezetnek az egyik vezetője vezetője olyan érvet vegyen elő, ami a gerenda-szálka effektussal köszönő viszonyban sincs. Mert ha nem, akkor a cikk írójának utolsó mondata bizony igaz. Megjegyzendő még, hogy a cikk nem csak erről szól.
Pártoló 2012. 02 29., 20:05
3 2
Érdekes lenne egy tanulmány a pedofil papokról és rabbikról. Egy ilyen tanulmánynak meg kéne határozni a pedofil papok és rabbik számát, és összehasonlítani ezeket a katolikus és zsidó populációkkal.
egyvalaki 2012. 02 29., 19:47
- 5
Arányaiban szerintem a papok közt több a ferde hajlamú,nesze neked cölibátus,ami nem gond ha az illető hitelesen követi a tanításait.Azon is érdemes elgondolkodni,hogy a mennybe Mária az egyetlen nő a vatikán szerint akit a 80-as években engedtek csak be.Mi ez homokos tanya?
Székely Józsefné 2012. 02 29., 19:39
- 5
Az előbbi folytatása: vétkesek közt cinkos, aki néma!
Székely Józsefné 2012. 02 29., 19:38
- 11
Az egyház szentségét az Ő papjai gyalázzák meg. Ha Krisztus most élne, minden bizonnyal kiűzné őket a templomokból.Való igaz, hogy nem az egyház pedofil, hanem az egyes papjai. Az egyháznak az lenne a dolga, hogy az ilyen papokat kiközösítsék, azonban ezt nem teszi.
Waldmann Tamas 2012. 02 29., 19:09
- 4
Arulja mar el valaki, hogy mi van Annamarissal! :D
Mészáros Viktor 2012. 02 29., 17:56
1 22
ELÉGTÉTEL Én, a pogány, csak meghalok, és azzal befejeztem: csontváz, száz nyomelem, szép emlék - ennyi leszek majd. Ám aki tolvajkulccsá gyűrte a Golgota díszét, s fegyverré, azt mind ördög rángatja pokolra!
Zsegaracz Tihamér 2012. 02 29., 17:43
4 13
Ha én lennék a világ ura, első rendelkezésem gyanánt, betiltanám a betiltást, a játékszabálysértőket pedig felkötném. Így lenne a világban rend. Az egyházakra is vonatkozzon már a játékszabály! Igaza van az írókának abban, hogy a katholikus egyház nagyon is felelős a pedofil papjai tetteiért. Na nem azért,mert a papjai egy kis százaléka beteg, hanem azért, mert úgy történhetett meg, hogy túl nagy százaléka nyomorította meg kiszolgáltatott gyermekek további életét, hogy ERŐSZAKKAL TUSOLTÁK/TUSOLJÁK EL tetteiket! És ezért a mostani sunyi pápát is lógatni, mintsem nógatni kellene, mert... Na persze az írás írókájának megrendelőjére is ráférne egy kis vízpróba, sok minden kiderül ilyenkor...
Péter Sasvári 2012. 02 29., 17:33
29 5
Ez aztán az érvelés! Ezzel az erővel nem mondhatja azt mától Angela Merkel, hogy a gyilkosság bűn, hiszen Hitler nemzetének szülötte. Mintha Márfi felelős lenne abban, hogy vannak pedofil papok!
István Gusztos 2012. 02 29., 17:00
1 35
Több hasonló szöveg született püspököktől mostanában - a többi inkább gyűlölködőn agresszív volt; ez is olyan, de főleg hülye. Nagyon lelkesnek, nagyon hajrámagyarnak, nagyon szervilisnek kell lenni ahhoz, hogy ekkora hülyeségeket ilyen magabiztosan lökjön valaki. Rejtély, hogy az Úrnak ezzel mi lehetett a célja...
Zeusz 2012. 02 29., 16:49
2 39
Amikor az eredetit olvastam, sírtam. Most már röhögök. Kösz.
royrogers 2012. 02 29., 16:48
45 6
Segítenék egy kicsit... Egy szervezet, egy közösség, egy ország stb a szó értelmezése szerint nem lehet pedofil. Csak egy személy lehet az. Ezek alapján a teljes katolikus egyházat lepedofilozni annyi, mint néhány napja egy nagy "hiresség" lecigányozta a magyarokat. Gratulálok a hírszerző felelős szerkesztőjének. A cikk írója olyan amilyen, de miért kell engedni megjelenni?
Jabuszama 2012. 02 29., 16:45
3 34
Nem ártana felhomályosítani a püspök urat a misebor rendeltetésszerű használatáról.
nemhivo 2012. 02 29., 16:23
5 43
...ez már megint TELITALÁLAT! Ezeknél az ostoba csuhásoknál egyszerűen nem működik az önkontroll... Azt képzelik, hogy a szentlélektől megáldva jön az ész magától is...felesleges a tájékozódás.
zsaru64 2012. 02 29., 16:16
6 43
Addig amíg a RK egyház olyan pompában él, és tele van pedofilekkel, addig nedumáljon,és főleg ne írjon cikket. Mndenkinek ajánlom Bartus L. cikkeit az egyház szemétségeiről.

Címkék: , ,