Segítség!!!! beteg szülőknek és gyerekeiknek

A mai postámban olvastam és azonnal kitettem a blogjaimra, hátha akad jótét lélek, akinek megdobban szíve ekkora probléma halmaz olvastán.A neveket (egyelőre) kipontoztam.

……………………. hívnak, 23 éves vagyok. A testvérem és én már évek óta kértünk és kaptunk segítséget cégektől, intézményektől, magánszemélyektől, ami számunkra azt jelentette, hogy nem csak karácsonyra jutott meglepetés családunknak, de hónapokra könnyebbé tette az életünket tisztítószerekkel, élelmiszerekkel, tisztálkodási eszközökkel, higiéniás dolgokkal, ruhákkal stb.

5-en vagyunk testvérek. Engem ösztöndíjjal felvettek továbbtanulni, de emellett dolgozom, hogy szüleimnek ne kelljen fizetnie, s nem is tudnának -, testvéreim: M…..  első éves egyetemista, már sikerült városunkkal szerződést kötnie, emellett ő is dolgozik, másik két testvérem is felvették egyetemre, de ők sajnos nem tudták ősszel elkezdeni a tanulmányaikat anyagi okok miatt kértek halasztást. Ők is dolgoznak különböző helyeken, de sajnos ebben a világban egyre nehezebb nekünk munkát találni.  S…… a legkisebb testvérünk 4 éves.

Tudom, nap, mint nap kapnak ehhez hasonló leveleket, mert mindenkinek romlik az anyagi körülménye. Mi nem pénzt szeretnénk kérni, csak a cég néhány termékéből, esetleg elfekvő készletéből, esetleg feleslegessé vált dolgokból.

Édesanyám gerincsérvvel, depresszióval volt betegállományban évekig. Emellé 3 éve cukros lett és az idén nyáron legnagyobb megdöbbenésünkre Parkinson-kórt állapítottak meg nála, ami miatt nem taníthat, nem igazán találják a megfelelő gyógyszert. Nagyon sokba kerülnek a gyógyszerei, és persze az egészséges étkezés is sokba kerülne, hisz szénhidrátot alig ehet, s az egészséges ételek manapság egyre megfizethetetlenebbek.

S…… atópiás ekcémás, allergiás szinte mindenre, de csak bio és egyéb ehhez hasonló termékeket kaphatna, mindentől kiütéses. 4 éves és még csak 9 és fél kg, nem tudják, miért nem gyarapszik. Vigyáznunk kell vele, mert érdaganata is van, amit nemsokára meg kellene műteni.

Édesapánk Pesten dolgozik, két diplomával 95 ezer forintot keres, de a legfőbb gond, hogy tavalyelőtt háromszor kellett bőrrákkal megműteni, a mai napig rendszeresen jár kezelésekre, kontrollokra, és sajnos újabb daganatokat találtak nála, így sokat van táppénzen, ami alig tesz ki 45 ezer forintot.

Kérésünk az lenne, ha egy picinyke csomagot kaphatnánk Önöktől, akkor meg tudnánk lepni szüleinket és S…… és egymást s talán így mi is hozzájárulhatnánk kistestvérünk egészséges fejlődéséhez, s szüleink válláról is levehetnénk egy kis terhet, s legalább az ünnepek alatt ők is felhőtlenül boldogak tudnának lenni és persze mi is.

Köszönettel: (itt a gyermekek neveit olvashattuk) 

A valós személyek neveit és címüket csak akkor adom ki,(közvetlenül) ha akad együttérző lélek, aki segíteni szeretne. Mi adunk abból, amit a Mindenható Isten nekünk adott,a kért termékeket, amik a honlapunkon is áttekinthetők. Tehát van választék, ami a betegeknek, allergiásoknak….stb jól jöhet.

Azonban a karácsony elmúltával a problémák még sajnos maradnak.  Akik segítésben gondolkoznak, azoknak az adatokat (az érintettek beleegyezése után) kiadom.

“ Kölcsön ád az Úrnak, aki irgalmas a szegényhez” (Bibliai idézet) Adjunk kölcsön!!!

Dénes Ottó 06 20 466 4363      otto@denesotto.hu